Levitra in Apotheek kopen - Kamagra Apotheek
 

Levitra in Apotheek kopen

| Posted in Apotheek Nederland

Levitra is een medicijn voor de behandeling van erectiestoornissen. Het is ook bekend als vardenafil, wat de generieke naam is. Het werkt door de spieren van de bloedvatwanden in de penis te ontspannen en de bloedstroom naar dat gebied te vergroten.

Levitra in Apotheek kopen

Tenzij voorgeschreven, wordt Levitra alleen ingenomen als dat nodig is. Om het maximale effect te bereiken, moet je minstens 60 minuten nemen voordat je geslachtsgemeenschap hebt. Neem Levitra niet vaker dan eenmaal in een periode van 24 uur in.

Als het de eerste keer is dat u Levitra gebruikt, wordt u voorgesteld om te beginnen met een startdosis van 10 mg. Afhankelijk van uw werkzaamheid en verdraagbaarheid, kunt u uw dosis verhogen tot 20 mg of de dosis verlagen tot 5 mg. U dient niet meer dan 20 mg in een periode van 24 uur in te nemen. Als u 65 jaar of ouder bent, wordt aanbevolen om niet meer dan 5 mg Levitra per dag in te nemen.

Als u een pijnlijke erectie of een erectie ervaart die langer dan 4 uur aanhoudt, zoek dan zo snel mogelijk medische hulp, omdat langdurige erectie penisbeschadiging kan veroorzaken.

Levitra moet bij kamertemperatuur worden bewaard in een gebied verwijderd van vocht en warmte. Buiten het bereik van kinderen en dieren houden.

Voordat u Levitra inneemt, als u andere medicijnen gebruikt of een voorgeschiedenis heeft van medische aandoeningen, dient u met uw zorgverlener te spreken om er zeker van te zijn dat Levitra geen effect zal hebben op uw huidige medicijnen of medische aandoeningen. Bepaalde medicijnen, zoals geneesmiddelen die nitraten of Adempas bevatten, mogen niet met Levitra worden ingenomen, omdat deze een plotselinge en ernstige verlaging van de bloeddruk kunnen veroorzaken.

Laat uw arts weten of u in het verleden een hartaandoening of hartritmeproblemen heeft gehad, een recente geschiedenis in de afgelopen 6 maanden van een hartaanval, beroerte of congestief hartfalen, elk type geschiedenis van het Long QT-syndroom bij uzelf van familie medische voorgeschiedenis, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, toevallen, leveraandoening of nierziekte, elk type bloedcelaandoening zoals sikkelcelanemie of leukemie, elk type bloedingsaandoening zoals hemofilie, maagzweren, gehoor- of zichtproblemen zoals als gezichtsverlies of gehoorverlies, oogaandoeningen zoals retinitis pigmentosa, lichamelijke misvormingen van de penis, of als u is verteld dat u om gezondheidsredenen geen geslachtsgemeenschap zou mogen hebben.

Vaak voorkomende bijwerkingen van Levitra zijn blozen, verstopte neus, duizeligheid, hoofdpijn, rugpijn en maagklachten. Ernstigere bijwerkingen zijn onder meer visusveranderingen, plotseling gehoorverlies, oorbeltonen, onregelmatige hartslag, enkel, hand- of voetzwelling, kortademigheid, duizeligheid, toevallen of hartaanval symptomen zoals pijn op de borst of druk op de borst, pijn die zich verspreidt naar de kaak of schouder, misselijkheid of zweten. Als u een van de meer ernstige bijwerkingen of een allergische reactie ervaart, zoek dan zo snel mogelijk medische hulp.

Gebruik Levitra niet als u momenteel andere geneesmiddelen gebruikt om uectiestoornissen te behandelen, tenzij uw zorgverlener dit aangeeft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kamagra Apotheek ©2020. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions