Kamagra in Nederland bestellen - Kamagra Apotheek
 

Kamagra in Nederland bestellen

| Posted in Apotheek Nederland

Generieke naam: Sildenafil Citraat

Merknaam: Kamagra Mondjelly / Gel

Doseringstype: Sachet (Jelly / Gel)

BESCHRIJVING:

Kamagra Oral Jelly (Sildenafil Citrate) is een geneesmiddel dat door mannen wordt gebruikt om het probleem van erectiele dysfunctie (ED) te behandelen. Het fungeert als een alternatief voor Viagra door het verbeteren van de penile erectie bij seksuele stimulatie en verhoogt seksuele prestaties tot 6 of 7 uur.

Kamagra in Nederland bestellen

Kamagra Oral Jelly, ideaal, duurt 15 minuten voor het in het lichaam worden geabsorbeerd en handelt door het ontspannen en vergroten van de penis bloedvaten, waardoor de bloedstroom naar de penis wordt vergemakkelijkt. Bij seksuele opwinding neemt de bloedstroom in de penis toe, waardoor de penis stevig en stabiel is voor seksuele activiteit, dus erectie. Kamagra verbetert seksuele prestaties gedurende 6-7 uur

De dosering is in de vorm van gelei (gel) in een zakje van 100 mg en is een goed alternatief voor tabletten, aangezien het gemakkelijk kan worden ingeslikt als vloeistof of zelfs gemengd met een glas water. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, waaronder: ananas, sinaasappel, aardbei, banaan en vanille. De actieve ingrediënten in Kamagra Oral Jelly zijn onder meer: ​​sildenafil citraat (100mg / 5gm) en fosfodiesterase type 5 (PDE5) remmer.

 

GEBRUIK:

Het geneesmiddel wordt oraal toegediend door de zakje te scheuren en de gel direct in de lepel of mond te drukken of het kan met een glas water worden ingevlogen en ingeslikt. Het is aangeraden om Kamagra Oral Jelly een tot vier uur voor seksueel gebruik te nemen en mag niet meer dan één dosis van 100 mg zakje per dag overschrijden. Als u meer dan één dosis per dag gebruikt of misbruikt, kan dit leiden tot nadelige effecten.

OPSLAG:

Kamagra Oral Gel moet op een koele droge plaats onder de 250 C worden gehouden en buiten bereik van kinderen en huisdieren.

 

VOORZICHTIGHEID:

• Vermijd het gebruik van Kamagra Oral Jelly als u:

Onder 18 jaar o hebben hart- en hartproblemen, bloedarmoede bloedarmoede, kanker, maagzweren, angina, abnormale hoge of lage bloeddruk, allergisch voor sildenafil, penile condities of problemen, oogziekte die afname of verlies van zicht veroorzaakt (bijv. Niet- Arteriële anterior ischemische neuropathie, of retinis pigmentosa), nier- of leverprobleem. Medikamenten voor maagzweren, HIV, schimmelinfectie of andere geneesmiddelen voor erectiele dysfunctie (ED)

• Vermijd alcohol of vetzuren wanneer u dit geneesmiddel gebruikt om succesvol te kunnen werken

• Het is sterk aangeraden om medisch advies te vragen alvorens gebruik te maken van sildenafilproducten.

 

BIJWERKINGEN:

Voordat men gewend raakt aan dit geneesmiddel, kan het volgende bijwerkingen worden ervaren:

• Tijdelijke vervaging of vermindering van de visie

• Vermoeidheid van de buikpijn

• Neusverstopping en loopneus

• Gezichtsspoelen

• Migraine en hoofdpijn

 

Wat te doen bij overdosering:

Belangrijke symptomen van overdosering zijn onder meer zwelling, pijn op de borst en kortademigheid, langdurige en pijnlijke erecties dan gebruikelijk, ernstige misselijkheid en duizeligheid. In geval van deze symptomen of een ander ernstig bijwerkend effect, moet u dringend medische hulp vragen.

 

BESCHIKBAARHEID VAN KAMAGRA ORAL JELLY in Nederland:

Het medicijn is zowel in de counter beschikbaar bij chemici als online. Sommige online links bevatten: kamagraapotheek.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kamagra Apotheek ©2020. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions