Dapoxetine (Priligy) tegen vroegtijdige ejaculatie: is het veilig en effectief? - Kamagra Apotheek
 

Dapoxetine (Priligy) tegen vroegtijdige ejaculatie: is het veilig en effectief?

| Posted in Apotheek Nederland

Priligy werd voor het eerst uitgevonden door Eli Lilly Pharmaceutical en vervolgens verkocht aan Johnson & Johnson in 2003. Priligy wordt verkocht in Europa en Azië, maar is nog steeds in ontwikkeling in de VS. Menarini verzorgt de productie voor niet-Amerikaanse markten. Priligy is ontworpen als een remedie voor vroegtijdige ejaculatie en moet één tot drie uur voor de seksuele activiteit worden ingenomen.

vroegtijdige ejaculatie

Priligy werkt op ongeveer 80% van de patiënten en verdubbelt of verdrievoudigt de tijd voor de ejaculatie. Priligy kan met voedsel worden ingenomen, maar mag nooit in combinatie met alcohol worden gebruikt. Er hoeft maar één tablet per dag te worden ingenomen — overdosering op Priligy is niet mogelijk, maar er zijn toch verschillende gezondheidsproblemen die verband houden met grote doses.

Werkt het echt?

Het belangrijkste ingrediënt van Priligy is dapoxetine, een wit, onoplosbaar poeder. Dapoxetine remt serotoninetransporters, waardoor de intensiteit van de postsynaptische spleet toeneemt. Dit veroorzaakt op zijn beurt een vertraagde ejaculatie. Dapoxetine was eerst bedoeld als antidepressivum, maar door zijn korte biologische halfwaardetijd (slechts anderhalf uur) is het ongeschikt als antidepressivum. Deze eigenschap maakt het echter een uitstekende keuze voor om voortijdige ejaculatie tegen te gaan. Het wordt voornamelijk in de lever en nieren verwerkt door enzymen zoals CYP2D6 en CYP3A4 en het resulterende afval wordt weggegooid in de urine.

Priligy kopen in Nederland

Bijwerkingen

Priligy is licht verslavend en heeft neurocognitieve bijwerkingen, voornamelijk angst, manie, stemmingswisselingen en zelfmoordgedachten. Er is echter tegenstrijdig en onvoldoende onderzoek om vast te stellen of dit waar is of niet. Priligy wordt in verband gebracht met enkele ernstige bijwerkingen, waaronder de standaardallergieënlijst: uitslag, zwelling en ademhalingsmoeilijkheden. Als u een van deze bijwerkingen ondervindt, bel dan onmiddellijk een arts.

Onbehandelde allergiesymptomen kunnen dodelijk zijn. Priligy mag nooit worden ingenomen in combinatie met een monoamine oxidase remmer zoals (moclobemide, fenelzine, tranylcypromine), selectieve serotonine heropname remmers (amitriptyline, citalopram, fluoxetine, fluvoxamine, mianserine, nefazodon, nortriptyline, paroxetine, venlafaxine), thioridazine (Aldazine), triptans (sumatriptan, Imigran), tramadol (Tramal), lithium (Lithicarb).

Een paar voorzorgsmaatregelen

Neem Priligy niet voor twee weken na de laatste dosis van een van deze medicijnen, omdat ze heel lang in je systeem kunnen blijven hangen. Mensen onder de 18 jaar mogen Priligy niet innemen (en het is onwaarschijnlijk dat het ook maar enig effect heeft). Ook mensen boven de 65 jaar en vrouwen moeten Priligy vermijden. Neem nooit medicijnen over de datum, ook geen Priligy. Mensen met een geschiedenis van lage bloeddruk, hartproblemen, hemofilie, depressie, flauwvallen, zelfmoordgedachten, psychiatrische stoornissen, manie, hallucinaties, bipolaire stoornis, aanvallen, epilepsie, leverproblemen, nierproblemen, seksuele disfunctie en blindheid zouden Priligy niet moeten nemen.

Waar koopt u Priligy?

Voor Priligy is geen recept nodig en kan gemakkelijk online worden gekocht bij winkels zoals kamagraapotheek.nl. Het wordt geleverd in pillen of tabletten, die 2 tot 3 dollar per stuk kosten (goedkoper hoe meer u er koopt). Elke pil bevat 30, 60 of 90 mg dapoxetine.

De aanbevolen dosering is 30mg om mee te beginnen. Generieke Priligy kan worden gekocht voor een fractie van de kosten bij winkels zoals viagrasuisse.com, waar elke pil ongeveer een dollar kost.


21 thoughts on “Dapoxetine (Priligy) tegen vroegtijdige ejaculatie: is het veilig en effectief?”

 1. Huibert Moltzer schreef:

  Het is soms zo moeilijk om mijn vrouw in de slaapkamer te kunnen bevredigen met het probleem van voortijdige ejaculatie. Ik kan niet uitdrukken hoe erg het is geweest. Over het algemeen is het vooral beschamend omdat het iets is waar ik geen controle over heb en mijn vrouw moeite heeft om correct te plezieren. Ik ben met verschillende artsen begonnen, maar het is veel moeilijker om voor te zorgen dan ik voor mogelijk hield. Ik begon eerst met counseling, omdat mijn arts dit aanbeveelde, maar dat hielp niet echt. Het gaat mijn hersenen en gedachten te boven. Ik heb nu mijn toevlucht genomen tot een Indiase kruidenbehandeling. Het is in pilvorm en helpt enigszins om me langer te laten duren dan voorheen. Mijn probleem is zo erg dat wanneer ik mijn vrouw net begin te kussen, ik onmiddellijk voortijdig ejaculeren. Dat is duidelijk niet normaal. Ik dacht altijd dat ik nooit zou trouwen vanwege deze problemen en ontmoetingen met mijn ex’s. Ze zouden in paniek raken en een opmerking en een excuus maken om te vertrekken en ik zou nooit meer van hen horen, en ik wist dat ik het had vanwege deze aandoening. Maar nu denk ik dat ik met deze nieuwe kruidengeneeskunde enige hoop heb.

 2. Ron Winkelman schreef:

  Ik heb al enkele jaren last van voortijdige ejaculatie. Het is beschamend en veroorzaakt stress in mijn relatie met mijn seksuele partner. Oorspronkelijk dacht ik dat ik gewoon te gevoelig was en nooit anders zou kunnen functioneren. Nadat ik echter met mijn arts had gesproken, realiseerde ik me dat ik niet de enige was die aan deze aandoening leed en dat er een verscheidenheid aan behandelingen beschikbaar is, van medicatie tot therapie en de aandoening hoeft geen bepalend kenmerk te zijn van de seksuele relatie tussen mij en mijn seksuele partner. Toen ik mijn partner voor het eerst ontmoette, wist ik niet zeker of ik daadwerkelijk geslachtsgemeenschap wilde hebben, omdat ik zo bang was voor hoe de ervaring voor ons beiden zou zijn. Nadat we al een tijdje samen waren, wilden we echt de liefde bedrijven, maar ik was nog steeds terughoudend. Op dat moment moest ik met mijn partner praten over wat er aan de hand was en ik vertelde hen over mijn probleem met voortijdige ejaculatie. Ze zeiden dat ze het begrepen en alles zouden doen waar ik me prettig bij voelde en alles wat mij zou helpen. Door zo’n ondersteunende partner te hebben, werd het zoeken naar een behandeling veel gemakkelijker gemaakt.

 3. Thijn Hodes schreef:

  Ik begon heel onverwacht vroegtijdige zaadlozing te krijgen, nadat ik nog nooit iets vergelijkbaars had meegemaakt. Ik had er een heel lange cyclus mee, soms zelfs buiten het normale bereik, tot op een dag seks met mijn vriendin had, deed ze verschillende dingen, en de manier waarop ze acteerde, maakte me alleen maar te snel , en na die ene keer gebeurde het vrij vaak, toen meestal, totdat het bijna onvermijdelijk was.
  In het begin begonnen we ervoor te zorgen in de slaapkamer, de manier waarop we elkaar aanraakten, en de dingen die we samen zouden doen, te veranderen, pauzeren na elk klein beetje stimulatie. Het leek erop dat het zou helpen, en mijn plezier werd weer verhoogd, maar sommige dingen die ze zou doen, konden me binnen een seconde doen vertrekken, en ik voelde me zo overweldigd.
  Mijn vriendin suggereerde dat ik wat angst kon ervaren, en dat ik een psychiater kon zien, maar ik onderzocht mijn gevoelens en dacht er diep en oprecht over na, en eerlijk gezegd was er niets dat ik kon denken dat dat zou kunnen veroorzaken vanuit een psychologisch perspectief. Het was gewoon een kwestie van gevoeligheid en de manier waarop ik de prikkels ervoer.
  Na een paar maanden ons seksueel contact zo te hebben gefrustreerd, hoorden we toevallig de zogenaamde Kegel-oefeningen, van alle plaatsen, in een stripboek dat we lazen. De hoofdpersonen waren een echtpaar dat daar ervaring mee had en ze handelden in het verhaal alsof het een leven veiliger was in termen van toenemend plezier tijdens geslachtsgemeenschap.
  Nou, we hebben onderzocht hoe die oefeningen zouden werken, en ze zijn niet eens moeilijk uit te voeren. We begonnen ze samen te proberen, omdat ze misschien zowel in mijn situaties als in het algemeen plezierig waren. En wat kan ik zeggen? Man, ze werken echt. Ik heb geen idee hoe dit niet algemener is, omdat ze me niet alleen de mogelijkheid gaven om dezelfde intense stimuli te voelen die ik eerder ervoer, terwijl ze de ejaculatie perfect konden beheersen, omdat ze ook mijn prestaties verhoogden en brachten nieuwe mogelijkheden voor wat mijn vriendin en ik in de slaapkamer kunnen doen.

 4. Albert Veldwillems schreef:

  Mijn vrouw en ik raakten steeds meer gefrustreerd telkens als ik seksuele relaties met haar had. & nbsp; Ze probeerde me te helpen niet zo snel te ejaculeren, maar ik kon het gewoon niet beheersen. & Nbsp; Wat schaamde ik me dat ik mijn mannelijke plichten niet kon vervullen. & Nbsp; Ik had hulp nodig bij seks en voelde me als een kind. & Nbsp; Ik dacht dat ik gewoon te opgewonden was en uit de hand liep. & Nbsp; Mijn vrouw was boos op me elke keer dat we samen zouden slapen. & Nbsp; We begonnen in aparte bedden te slapen omdat ze dacht dat ik alleen maar aan mezelf dacht en niet aan haar. & Nbsp; Ik wist niet wat ik moest doen. & Nbsp; Ik dacht dat ik egoïstisch en egocentrisch was, maar diep van binnen wist ik dat ik mijn best deed om haar de voldoening te geven die ze verdiende. & Nbsp; Dit was echter zo beschamend, dus hoe kon ik dit met mijn vrienden of familie bespreken om een oplossing te vinden. & Nbsp; Mijn vrienden schepten allemaal op over hoe geweldig hun seksleven was en hoe gelukkig hun huwelijk was. & Nbsp; Ik dacht dat het nooit beter zou worden. & Nbsp; Toen las ik online iets dat mijn relatie hielp en het 360 graden draaide. & Nbsp; Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren, maar de online site raadde aan om een arts te raadplegen om het probleem te bespreken. & Nbsp; Ik ging naar mijn arts en hij raadde Lidocaïne-spray aan voor seks. & Nbsp; Het was een gemakkelijke oplossing die ik enkele minuten voor seksueel contact kon gebruiken. & Nbsp; Nu genieten mijn vrouw en ik weer van ons huwelijk. & Nbsp; Wat een verschil heeft dit voor mijn leven gemaakt. & Nbsp; Als ik het eerder had geweten, was ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om het probleem op te lossen.

 5. Jan-Joost ter Weeme schreef:

  Ik weet veel over dit onderwerp omdat mijn ex-man jarenlang te maken had met voortijdige ejaculatie. & nbsp; Er zijn veel redenen dat voortijdige ejaculatie kan optreden. Voortijdige ejaculatie kan oorzaken hebben die niet te wijten zijn aan onderliggende ziekte. Voorbeelden hiervan zijn individuele variatie of seksuele onervarenheid. & Nbsp;
  Voortijdige ejaculatie is een orgasme en emissie van sperma dat optreedt vlak voor of kort na het begin van geslachtsgemeenschap. & nbsp; Veel mannen over de hele wereld gaan hier doorheen en hebben dit probleem al een tijdje behandeld. & Nbsp; Het is heel gebruikelijk en er is niets om je voor te schamen. & Nbsp; Mijn ex-man heeft jarenlang voortijdige ejaculatie gehad, terwijl hij en ik samen waren. & Nbsp; En vanuit het perspectief van een vrouw kan ik in eerste instantie zeggen dat het gebeurde dat ik het gevoel had dat mijn ex-man zich niet tot mij aangetrokken voelde, & nbsp; omdat de seks niet verlengd was. & nbsp; En soms voelde ik me alsof ik misschien erg aantrekkelijk was en daarom ejaculeerde hij zo snel. & Nbsp;
  Het feit is dat het niet uitmaakte dat dit gebeurde. & nbsp; Er waren dingen die we deden om de seks te verlengen. & Nbsp; In eerste instantie probeerden we seksuele assistenten in de hoop dat ze dit probleem zouden helpen dat hij aan het gebeuren was. & Nbsp; Sommige dingen die we hebben geprobeerd, hebben geholpen. & Nbsp; We zouden meer dan één sessie van seks hebben. & Nbsp; Dus de eerste keer zou snel zijn en de tweede keer zou iets langer duren. & Nbsp; Dat werkte een tijdje totdat het leek alsof hij snel bleef ejaculeren. & Nbsp; Dus de volgende stap was naar de dokter gaan. & Nbsp;

 6. Lowie van Brenk schreef:

  Mijn naam is Sean, ik ben 25 jaar oud. Ik begon seks te hebben op een jonge leeftijd van 16 met mijn klasgenoot. Sinds ik jonger was, haalde de opwinding van het geslacht me meestal in en ik krijg de minste tijd om te ejaculeren. Ik voelde dat het normaal was, maar zodra ik erin groeide, ontdekte ik dat het een vloek was. Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren slachtoffer van vroegtijdige zaadlozing. De meeste van mijn vriendinnen verlaten me voor mensen die hen seksueel kunnen plezieren. Dit heeft me lang zorgen gemaakt. Om deze reden begon ik mezelf te haten. Ik heb minder contact met vrouwelijke mensen omdat ik het gevoel heb dat ik niet man genoeg ben om hun seksuele behoeften te bevredigen en mijn eerdere relaties zijn altijd abrupt geëindigd op basis van seksuele ontevredenheid. Ik verloor al mijn zelfvertrouwen en moed bij het benaderen van een meisje om deze reden.
  Ik besloot dat ik een paar weken terug wilde veranderen. En als ik mijn voortijdige ejaculatie niet kan veranderen, zal ik mijn best doen om de impact ervan op mij te verminderen. Na een aantal jaren doodsbang te zijn geweest over het daten met iemand of seks hebben, ga ik eindelijk met een vrouw. Ik ga ook naar een sekstherapeut die me veel kan helpen met zelfvertrouwen en enkele hypnosesessies. Ik heb net zoveel hulp nodig als fysiek en psychologisch. Ik moet binnen wat vooruitgang boeken! Ik zal op een bepaald moment ook een uroloog proberen om te zien of ze me minder gevoelig kunnen maken. Mijn belangrijkste doel is om de moed te vinden om daarover eerlijk te zijn met de volgende persoon met wie ik dichtbij genoeg ben.

 7. Bas Bolte schreef:

  De eerste keer dat ik intiem was met mijn huidige vriendin, leed ik aan gênante voortijdige ejaculatie. Ze was nog maar net begonnen en daar was ik al klaar. Het kostte ons die avond verschillende pogingen om de daad eindelijk af te maken. Ik schaamde me zo en ik voelde me alsof ik niet goed genoeg was voor deze mooie en sexy vrouw. Het is in de loop der jaren beter geworden, maar ik ben nog steeds vaak te snel om af te maken en ik weet dat ze vaak meer wil, hoewel ze veel te lief is om over iets te klagen. We proberen nieuwe en creatieve manieren te bedenken om ons seksleven tot een succes te maken. Gelukkig is ze vrij creatief en erg begripvol. Ze is altijd zo vriendelijk geweest en accepteerde mijn ‘tekortkomingen’ in de slaapkamer. Maar de schaamte achtervolgt me nog steeds en werpt een donkere schaduw over wat de meest plezierige ervaringen van mijn leven zouden moeten zijn. Om te zeggen dat ik hoop dat ik op tijd de juiste oplossing zal vinden om een bevredigende en plezierige intieme ervaring voor ons beiden te creëren, zou nogal het understatement zijn. Op een dag hoop ik dat ik haar wereld lang goed kan rocken tot ze eindelijk “genoeg!” Zegt.

 8. Toon Rotman schreef:

  Ik heb ontdekt dat voortijdige ejaculatie niet noodzakelijk een SLECHT ding is – als het gaat om masturbatie. Wanneer je jezelf gewoon bevredigt, is er geen druk om te presteren; geen plichtsbesef of verantwoordelijkheid – dus het wordt een win / win-situatie. Er is tenslotte geen vrouw om teleur te stellen – het is alleen zichzelf en de hand … en je kunt het zelfs een uitdaging maken hoe snel je kunt klaarkomen. Trek wat porno van je voorkeur uit (voor mij zijn het blondines met geweldige kontjes) en het is “op weg naar de races.”
  Hoewel ik in het verleden jaren masturbatie heb gebruikt om mijn uithoudingsvermogen op te bouwen, d.w.z. mezelf in de buurt van een orgasme te brengen en vervolgens te vertragen – hier in mijn late jaren 50 seks met mijn vrouw is een non-event (het is pijnlijk voor haar). Dus anders dan het verlengen van het orgasme om het intenser te maken, kies ik er meestal gewoon voor om efficiënter en sneller te zijn over de hele zaak.
  Vreemd genoeg blijkt dat ik soms niet eens veel een erectie hoef te bereiken; Ik kan behoorlijk slap zijn en, vooral met behulp van een beetje smering van een handlotion, nog steeds een orgasme bereiken in die staat. Het enige dat nodig is, is een beetje fantasie.

 9. Ron Maatman schreef:

  Als je je als man echt wilt schamen, bij een mooie vrouw bent en na 30 seconden vrijen, is het voorbij omdat je voortijdig hebt ejaculeerd. Ik kan begrijpen dat ik jong en nerveus ben, want toen ik 18 was verloor ik mijn maagdelijkheid op dat moment en het gebeurde toen. Maar dat is je eerste keer en het zal nooit perfect zijn. Daarna was het jarenlang. Ik zou kunnen blijven zoals niemand doet. 20-30 minuten voordat ik de drang voelde om te komen. Maar onlangs is het opnieuw begonnen. Ik heb een nieuwe vriendin en de eerste keer dat we de liefde bedrijven, was er geen probleem. Maar de tweede keer weet ik niet of het nerveus was of zo, maar het gebeurde. Toen deed het opnieuw en opnieuw en opnieuw. Nu ben ik bang om intiem met haar te zijn. Ik vraag me af of ze denkt dat er een probleem met mij is. Wat als ik haar niet kan plezieren, zal ze verder gaan en iemand nieuw willen vinden? Ze zegt nee, maar ik vraag me af of ze dat gewoon zegt om me geen pijn te doen. Maar ik ga naar de dokter en kijk of er een oplossing is voor waar ik nu al maanden mee bezig ben.

 10. Arend Reehorst schreef:

  Dit is al een tijdje mijn vuile kleine geheim en nu ben ik blij dat ik het kan delen met anderen die worstelen met voortijdige ejaculatie. Priligy laat alles werken zoals het hoort en heeft me mijn vertrouwen teruggegeven!

 11. Youri van Wolterink schreef:

  Ik ben 19 jaar oud en begin net kansen te krijgen om seksuele ervaringen met vrouwen te hebben. Het is tot nu toe behoorlijk gênant geweest omdat ik helemaal niet in bed heb kunnen blijven! Gelukkig heeft mijn arts me Priligy voorgeschreven, en het is bijna het dubbele van de hoeveelheid tijd die ik kan duren! Eindelijk kan ik er zeker van zijn om met een vrouw te slapen, wetende dat ik het zo lang kan volhouden als zij me nodig heeft om haar te kunnen bevredigen.

 12. Berend Gelderman schreef:

  Ik had moeite om lang mee te gaan tijdens geslachtsgemeenschap. Een goede vriend van mij stelde me voor aan Priligy en het probleem werd opgelost na het gebruik van de medicatie.

 13. Hubert Immens schreef:

  Ik heb altijd problemen om veel te vroeg te ejaculeren tijdens de beste geslachtsgemeenschap. Ik kan het gewoon niet vasthouden en de sappen stromen gewoon sneller dan de stroomversnellingen in de canyons van Colorado. Op een dag besloot ik Priligy in te nemen om mijn uithoudingsvermogen te vergroten. Als gevolg daarvan voelde ik het vermogen om tientallen jaren mee te gaan.

 14. Gust Fakkert schreef:

  Ik heb eens met dit meisje afgesproken na een feestje. We begonnen seks te hebben en plotseling brak ik binnen 5 minuten uit. Dit meisje was zo heet dat ik er niets aan kon doen. Ik begon priligy te nemen en mijn problemen zijn verdwenen. Ik kan meer dan 2 uur seks hebben zonder er zelfs maar aan te denken. De dames houden van me en ik heb zoveel seks gekregen dat het gek is.

 15. Marcel Leferts schreef:

  Deze tablets kunnen heel goed werken, maar ik wil graag meer gedetailleerde instructies over hoe ze te gebruiken, omdat ik tegenstrijdige informatie van andere sites heb gehoord. Kortom een goed product. Zeer effectief. Verbluffende resultaten. Krijg soms aanraking van diarree maar niet vaak. Neem met een pint water. Kan het nu een uur lang gebruiken! Perfect. En mijn partner vindt het ongelooflijk!

 16. Sander van der Vegt schreef:

  Priligy is een prematuur medicijn voor ejaculatie dat nuttig is geweest bij het handhaven van seksuele prestaties. In het begin is het lastig om ermee om te gaan, maar na een paar pogingen is het gelukt. Het maakt het echt moeilijk om een climax te bereiken en meisjes waarderen het zeker als ik het gebruik.

 17. Florens Bordewijk schreef:

  het is een van de medicijnen en de controlestress ervan en het gebruikt er meer van en de wetenschappelijke formule wordt zeer goed uitgevoerd voor dit type medicijn. en de arts vertegenwoordigt in sommige gevallen en het waren zeer goede dingen om te zorgen dat je altijd gezond blijft om altijd goede dingen te doen … dit zijn 18-64 ze nemen hun beste van deze

 18. Maas van Keulen schreef:

  Toen ik Priligy kreeg voorgeschreven voor mijn premature ejaculatie, was ik op mijn hoede en wist ik niet zeker of het zou werken. Maar als je seks hebt die maar een minuut duurt en ongeveer 10 stoten, probeer je alles. En ik was verrast dat het werkte! Geweldig medicijn en ik zou het iedereen aanraden die hetzelfde probleem heeft!

 19. Mert Schluter schreef:

  Na een lange periode van seksuele onwetendheid ontdekte ik dat ik op zijn zachtst gezegd een snelle afmaker was. Toen ik Priligy probeerde, kon ik het twee keer zo lang volhouden als ik gewend was en kon ik elke vrouw tevreden stellen die me wilde hebben. Ik waardeer echt dat mijn arts dit mij aanbeveelt

 20. Rogier Scholten in't Hof schreef:

  PRILIGY BEVAT DE ACTIEVE INGREDIËNTIGE INTELLIGENTIE EN IS EEN SOORT DRUG DAT EEN SELECTIEVE SEROTONINE-HERSTELLING WORDT GENOEMD EN HET IS OOK BEKEND ALS UROLOGISCHE GENEESMIDDEL. PRIVILITEIT VERGROTEN UW TIJD TOT EJACULATIE EN KUNNEN UW CONTROLE OVER EJACULATIE VERMINDEREN EN UW HULP VERMINDEREN.

 21. Lodewijk Heman schreef:

  Priligy zorgde ervoor dat ik totaal niet kon noten. Ik kan het 12 uur per keer rukken en er nog steeds geen uithalen. Mijn leven is een hel en mijn lul vermoordt me. Maar ik kan nu voor altijd in bed blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kamagra Apotheek ©2021. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Theme by Phoenix Web Solutions